Logo

НАЙ-АКТИВЕН КЛАС НА МЕЖДУНАРОДНАТА ДИСТАНЦИОННА ОЛИМПИАДА ,,КИНГС“

Loading

Учениците от Първи ,,А“ клас, с класен ръководител г-жа Станка Александрова участваха във финалния кръг на Олимпиада ,,Кингс“ и получиха дипломи за Първа и Втора степен за постигнати изключителни резултати по учебните предмети: Български език, Математика, Човекът и природата, Човекът и обществото.

Четирима ученици са класираха на Първо място и бяха наградени с джойстик. Четирима ученици – класирали се на Второ място, получиха като награда соларен панел, а класиралите се на Трето място, първокласници, получиха за награда селфи лампа.

Състезателите бяха удостоени с приза ,,Активен клас“, а  техният  класен  ръководител, г-жа Станка Александрова, получи грамота за подобряване на учебния процес и постигнати значителни успехи в организирането на Международната олимпиада ,,Кингс“.
На ОУ ,,Васил Априлов“ бяха връчени :
Грамота за повишаване мотивацията на учениците за постигане на по- високи нива на знания;
Диплом за постигнати високи резултати

Училището ни се нареди сред най-активните училища, взели участие в Международната дистанционна ученическа Олимпиада ,,Кингс“ през есенния  сезон на 2023 г.

Със своето участие учениците от Първи ,,А“ клас допринесоха ОУ ,,Васил Априлов“ да бъде включено в класацията на:
Топ 20 за България по брой ученици, които са участвали във Финалния кръг на Олимпиада ,,Кингс“ по Математика;
Топ 20 за  България по брой ученици, които са получили Първа и Втора степен на ниво на знания по Български език;
Топ 5 за Област Бургас по брой ученици, които са получили диплома за Първа и Втора степен на ниво на знания по Български език;