Logo

УЧИЛИЩЕ СРЕД ПРИРОДАТА

Loading

В петъчния ден учениците от IV а  клас проведоха часовете си по Изобразително изкуство и Часът за спортни дейности, заедно с класния си ръководител г- жа Чолакова и г-н  Димчо Кацаров, на най- любимото място за всички деца – бургаския плаж. 
Темата по Изобразително изкуство беше “Изкуство и природна среда” и учениците нямаха търпение да изработят своите творби  с природни материали на пясъка.
По път в Морската градина получиха практически наставления за работа с пясък от талантливата художничка Реми Хоггард, която работеше върху изображението на Христо Ботев, по повод предстоящия 2 юни. Учениците упражниха своя практически английски докато разговаряха с Реми и Пол и научиха много полезни съвети.  Показаха спорните си умения и познания при игра на  плажен волейбол, след което твориха своите красиви проекти  като работиха самостоятелно и в екипи по двама.  В края на часовете заслужено и най-забавни бяха игрите на брега, а сладоледът на връщане към училище, беше задължителен. Добре дошъл любими наш празник, 1 юни!