Logo

УЧЕНИК НА ГОДИНАТА

Loading

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ!

След двегодишно прекъсване, Община Бургас подновява кампанията за наградата  „Ученик на годината“, която се връчва на официалната церемония в навечерието на празника на града ни – Никулден.

Тази година най-престижната младежка награда ще се връчи за четвърти път и е част от общинската програма “Бургаски деца”, която има за цел да насърчава и подкрепя изявени ученици с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата. Имената на номинираните за приза и информация за спечелените от тях през годината престижни отличия и медали от национални и международни състезания, вече са обявени и всеки може да гласува за своя фаворит  в следните пет категории:

1. „Изкуства“ – І-VІІ клас
2. „Изкуства“ – VІІІ – ХІІ клас
3. „Математика и природни науки“ – I-VII клас
4. „Математика и природни науки“ – VIII-XII клас
5. „Хуманитарни науки“ – I-VII клас

Гласуването се извършва единствено от интернет страницата на Община Бургас – https://ug.burgas.bg/

Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. 

За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на Вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. 

Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 27 ноември 2022г.
 Под внимание ще бъдат взети гласовете на хората, които са гласували до 12:00 часа на 27 ноември 2022г., но са потвърдили своят глас от електронната си поща на по-късен етап до 23:59 часа на 27 ноември 2022г.. 

Гласовете, които не са потвърдени чрез линка получен в пощата до 23:59 часа на 27 ноември 2022г. ще бъдат отчетени като невалидни.

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ, МОЛЯ ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШИТЕ МОМИЧЕТА:

Жаклин Костадинова – „Изкуства“ – І-VІІ клас

Магдалена Кучумбова – „Хуманитарни науки“ – I-VII клас