Logo

ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ НА ВАСИЛ АПРИЛОВ

Loading

Нашето училище е едно от 14 детски градини и училища, които през учебната 2021/2022 година ще съчетаят уроците в класната стая с провеждане на онлайн интерактивни обучения по програма „Бъдещето съм аз. Предприемачество за най-малките“, организирано и провеждано от екипа на Джуниър Ачийвмънт България (JA Bulgaria) и ПЕПКО България (PEPCO Bulgaria)

Учениците от III а клас с класен ръководител г-жа Станка Александрова ще имат възможност да зададат на мениджъри и експерти от екипа на Джуниър Ачийвмънт България  и ПЕПКО България въпроси като „Какви са първите стъпки на един предприемач? Какво е екипна работа? Как да се организираме в един работен процес? Как да степенуваме по важност различните дейности? И каква е ползата от това да се обединим в една благотворителна акция?“.

Те вече взеха участие в първата учебна среща по програмата, която бе на тема „Явор и зеленчуковата градина“ с участие на Елена Маркова, Маркетинг специалист ПЕПКО България и Михаела Михайлова, Оперативен асистент ПЕПКО България. При интерес можете да влезете в час, като изгледате запис от проведения онлайн урок тук.

В желанието си да подпомогнат успешното провеждане на учебната година, PEPCO Bulgariaо сигуриха средства за предоставянето на 11 лаптопа, които са разпределени до избраните училища от програмата на лотариен принцип, а нашите третокласниците имаха късмета да получат един от предоставените лаптопи.