Logo

ОТЛИЧИЯ ЗА НАЙ-УСПЕШНИ ПРОЕКТИ В БУРГАСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Loading

На тържествена церемония по случай Деня на славянската писменост и култура в Конгресния център на град Бургас господин Димитър Николов – кмет на града, награди Станка Александрова, Светла Филипова и Стойка Сталева за  активно участие  и успешна реализация на Националния проект ,,Бъдещето съм Аз. Предприемачество за най- малките”.

Проектът е базиран на образователната програма ,,Ние” на Джуниър Ачийвмънт и цели да въведе най-малките ученици чрез метода ,,учене чрез правене” в света на бизнеса и предприемачеството, като им осигури както практически знания, така и реалния мост с бизнеса.

„Вие сте хората, ангажирани с образованието на нашите деца. Затова решихме да поканим екипите, които подготвят проектите в нашите детски градини, училища и университети. На вас дължим подобряване на материалната база, нови иновативни практики в образованието, СТЕМ програми. Затова искаме да ви почетем с награди, защото е важно да се дават примери за прогреса, а прогреса го правите вие. Тази година имаме успешни партньорства между училища, детски градини и университети. Благодаря на директорите за това! Бъдете новатори, първенци и успешни ръководители. Бургас има нужда от вас!“, сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

Честито колеги!
С пожелания за още много успехи!