Logo

ОТЛИЧЕНИ УЧИТЕЛИ ПО ПОВОД 24 МАЙ

Loading

По традиция, в навечерието на 24 май, Община Бургас раздаде своите отличия на изявени професионалисти в областта на образованието.

„Няма друга страна в света, която да е издигнала в култ и да празнува деня на своята азбука. Убеден съм, че вие като учители вливате тази доза самочувствие в нашите деца. В навечерието на празника на знанието, ние отделяме внимание на тези, които през годината са постигнали отлични резултати с децата, с които работят. Това означава, че сте отделяли повече време, труд, упорствали сте и сте ги подкрепяли. Благодарен съм за търпението и отношението ви към тях. Бургас винаги е бил начело във всички национални съревнования в сферата на образованието, постигали сме много първи места и в международни олимпиади. Ценим вашия труд и ви подкрепяме!”, сподели кметът Димитър Николов.

На тържествена церемония, провела се в хотел България, кметът на Бургас Димитър Николов награди 86 детски и училищни преподаватели.
Щастливи сме, че сред наградените бе зам. директор г-жа Галина Костова – ръководител и педагог с постигнати високи резултати в развитието на ОУ „Васил Априлов“.  През  тези години тя работи ефективно и в сътрудничество с родители, социални партньори, правителствени и неправителствени организации. Пожелаваме  упоритост, постоянство и още много житейски и професионални успехи!