Logo

ОТКРИТ УРОК “ПРИКЛЮЧЕНИЯ В АНГЛИЙСКИЯ ЕЗИК”

Loading

Шестокласници и третокласници преживяха невероятно приключение в света на английския език чрез открит урок, организиран между групите Занимания по интереси с ръководители г-жа Радка Ангелова – III клас и г-жа Албена Христова – VI клас.
Учениците показаха отлична четивна техника и знания за Васил Априлов на английски език. 
Априловци участваха в интересни дейности, песни и кръстословици. Интервю между класовете сближи участниците от двата клуба. По интересен начин представиха завети на Васил Априлов на английски език. 
“Имайте за свята длъжност да обичате Отечеството си! Не оставяйте тази мисъл, защото инак не ще се наречете благодетели…”
“Моето желание не е да покажа своята ученост. Аз не жадувам за слава, моята цел се състои в това да бъда полезен на своите съотечественици, да направя добро, да ги насърчавам…”
 
Гости на събитието бяха ученици, учители, родители. Директорът на училището, госпожа Марияна Стефанова, поздрави учениците: “В днешно време, изучаването на чужди езици се е превърнало в голяма необходимост. Учейки чужд език, развивате уменията си да разговаряте. Изучаването на чужди езици ще ви открие един свят на нови занимания и увлечения. Колкото повече езици знаете, толкова повече разширявате вашия кръгозор.”
Г-жа Стефанова пожела на учениците да станат известни личности и преводачи: “Просто направете първата крачка. Останалото е желание, старание и много упражнения.”