Logo

ГЛАСУВАНЕ ЗА „УЧЕНИК НА ГОДИНАТА“

Loading

От 24 ноември, /15.00 ч./ стартира кампанията на Община Бургас за спечелване на престижната награда „Ученик на годината“, която се връчва на официална церемония в навечерието на празника на морския град – Никулден.

Тази година най-престижната младежка награда ще се връчи за пети път и е част от общинската програма “Бургаски деца”, която има за цел да насърчава и подкрепя изявени ученици с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата. Имената на номинираните за приза и информация за спечелените от тях през годината престижни отличия и медали от национални и международни състезания, вече са обявени и всеки може да гласува за своя фаворит на https://ug.burgas.bg/ в следните  категории:

„Математика и природни науки“ – I-VII клас и VIII-XII клас;

„Хуманитарни науки“ – I-VII клас и VIII-XII клас;

„Изкуства“ – І-VІІ клас и VІІІ – ХІІ клас

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ,

НЕКА ДАДЕМ ШАНС НА НАУКАТА И ТАЛАНТА! ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ВЛОЖИХА УСЪРДИЕ  И СЪРЦЕ  В РАЗВИТИЕТО НА ЗАЛОЖБИТЕ СИ И СЕГА Е НАШЕТО ВРЕМЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИМ ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ТРУД И  ПОСТИЖЕНИЯ:

МАРТИН ЯСЕНОВ ЯНЕВ – Категория   Математика и природни науки – I-VII клас

БОРЯНА РАДОСТИНОВА СТОЯНОВА – Категория Изкуства – І-VІІ клас

БЛАГОДАРИМ ВИ!

За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на Вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. Гласовете, които не са потвърдени чрез линка получен в пощата до 23:59 часа на 30 ноември 2023 г. ще бъдат отчетени като невалидни. Има ограничение да се гласува от чужбина.

Под внимание ще бъдат взети гласовете на потребителите, които са гласували до 12:00 часа на 30 ноември 2023 г., но са потвърдили своят глас от електронната си поща на по-късен етап до 23:59 часа на 30 ноември 2023 г.