Logo

НА ДОБЪР ЧАС!

Loading

Скъпи ученици,
Уважаеми родители,
Скъпи колеги,
Поздравявам Ви с началото на новата година!
Учебната 2020 / 2021 година не започва традиционно – на днешния 15 септември започва една от най-необикновените години за българското образование. В изключително непредвидимите условия и изпитания, които ни поднесе времето е необходимо да имаме сила, търпение и вяра, защото само с безкомпромисен професионализъм и отдаденост заедно и с увереност ще успеем.

Скъпи ученици, мили първокласници,
Вие сте орисани да живеете в интересни времена и всеки ден ще ви носи ново приключение и предизвикателство. Знам и вярвам, че ще успеете!

Уважаеми родители,
От успеха на Вашите деца зависи нашето утре. Изисквайте от нас най-доброто за тях! Имайте ни доверие и нека заедно да направим така, щото децата да растат здрави и смели, да ги направим уверени и успешни личности, защото от всички нас и нашият пример зависи дали ще обикнат училището, дали ще станат добри хора!

Уважаеми колеги,

Призвани сме днес заедно да напишем нова страница в книгата, наречана училище. Научете децата да бъдат смели като вас, и без страх да решават житейските задачи! Научете ги да мислят! Благодаря Ви, че днес заставате пред тях въпреки опасностите, за да им преподавате знания!
Пожелавам Ви с много вдъхновение, енергия, идеи и новаторство да успеем да се поздравим с още една много успешна учебна година!
Да ни е честита новата 2020 / 2021 учебна година!
На добър час!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дисциплината и целите в ОУ “Васил Априлов” върнаха мил спомен за родителите