Logo

МАСТЪР КЛАС С ТРЕНЬОРИТЕ ОТ СПОРТЕН КЛУБ „ДЕЯ ВОЛЕЙ“

Loading

Учениците от пети и шести клас от ОУ „Васил Априлов“ имаха възможност да играят волейбол от висока класа с треньорите Николай Учиков, Иван Енчев и Тодор Стефанов. Запознаха се с пътя, който трябва да измине един състезател, за да достигне върхове в своята спортна кариера, трудностите и емоциите, съпътстващи загубите и победите. Представителният отбор на училището направи демонстративен мач пред многобройна публика.

Волейболистът Николай Учиков е играл за Локомотив (Пловдив), Левски Сиконко, италианските Тренто, Кавриаджо, Падуа и Молфета, Тюмен (Русия), UPCN (Аржентина), ПАОК (Гърция) и Нефтохимик. В кариерата си има спечелени 15 трофея, включително титлата от Световното клубно първенство с Тренто през 2012 година, както и Клубното първенство на Южна Америка с UPCN през 2015 година. В националния отбор на България Учиков дебютира през 2008 година и дълги години е част от него.

НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ: Спортен клуб „Дея Волей“ организира безплатни тренировки през летните месеци. Ако искате и Вашето дете да се докосне до магията на най-успешния български колективен спорт, може да се свържете с треньорите.