Logo

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Loading

24-ти  МАЙ:

Ден на гордост.

Ден на светли детски спомени.

Ден на истински и неподправени вълнения.

Ден на преклонение.

Ден на спомен за отминало величие и надежда за светло бъдеще!

СКЪПИ КОЛЕГИ,
В навечерието на най-светлия български празник – 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, с най-голямо уважение и признателност ви поздравявам  и пожелавам  – здраве, творческа енергия и воля за по-високи професионални успехи!
Вие сте тези, които с неуморен труд и любов към професията формирате и вдъхновявате бъдещите поколения. Благодаря ви за търпението, с което отговаряте на всеки въпрос, за вниманието, което отделяте на всеки ученик, за мъдростта, която споделяте с тях!  

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,
Знанието е сила, която е променила и ще продължава да променя света към по-добро. Защото знанието винаги гледа в бъдещето! А бъдещето сте Вие! Нека, както поколения българи преди нас, да ценим високо културата, просветата и науката, да опазим своята писменост и стремежа към знания и напредък!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
24 май – ден на Словото! Символ на българския дух в пътя му през вековете! Най-чистият български празник, на който цял един народ коленичи! Защото този ден е зареден с магията на двамата братя, вдъхновени в свещеното си дело. Нека предадем на поколенията обичта, благодарността и преклонението си!
И, когато сълзи в очите видим, тихо да шептим: ,,Благословен да си, Учителю! За всичко днес ти благодарим!“

ЧЕСТИТ 24 МАЙ! ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ!

Марияна Стефанова,
Директор на ОУ “Васил Априлов”