Logo

Бъдете успешни и следвайте мечтите си!

Loading

На 02. 07. 2019 г. в Културен център „Морско казино“, зала „Георги Баев“ тържествено бяха връчени свидетелствата за завършено основно образование на седмокласниците от Випуск 2018/2019 година. Гости на събитието бяха родителите и учителите на седмокласниците. Вълнуващи за всички присъстващи бяха подготвените от учениците забавни моменти от училищния живот. Особена емоция предизвикаха спомените на учениците от седемгодишния им период на обучение в училище представени чрез филм, подготвен от техните класни ръководители.
За първа година на заседание на Педагогически съвет бе взето решение за учредяване на почетна награда „Отличник на випуска“. С тази награда бяха отличени 17 ученици с пълен отличен успех през годините на своето обучение.
Поздравление учениците и преподавателите получиха от г-жа Стиляна Савова – Михайлова – председател на Обществения съвет.
Свидетелствата на седмокласниците връчи директорът на училището г-жа Марияна Стефанова, която отправи поздрав и пожелания да следват мечтите си и да бъдат успешни.

ПЪРВИТЕ НОСИТЕЛИ НА ПРИЗА